Biomet is now Zimmer Biomet

Biomet
 
 

  •  
Velkommen til Biomet

Velkommen

Mere end 1.000.000 gange om året hjælper Biomet-produkter en kirurg med at give en patient individuel tilpasset behandling.

Er du læge eller anden sundhedsperson og ønsker at vide mere om Biomets ortopædiske implantater eller vores verdensomspændende uddannelse og træningsprogrammer til kirurger og operationssygeplejersker, bedes du venligst besøge afsnittet for sundhedspersonale.

Søger du information om slidgigt eller er du kandidat til en ortopædisk operation, kan du besøge afsnittet "Patienter & plejere" for information om forskellige typer protesekirurgi samt vores præ- og postoperative rådgivning og almene sundhedsplejetips til at bidrage til hurtig heling.

Biomet er grundlagt i 1977, og siden da er virksomheden vokset til at være en global forretning, der er repræsenteret i 70 lande over hele verden. Vores udviklingsprocesser og vores forpligtelse over for innovation i design og produktion af ortopædiske implantater har dannet basis for vores langvarige samarbejde med hospitaler verden over. Hvis du ønsker at vide mere om vores historie og virksomhed, kan du besøge afsnittet "Om Biomet".